Институт по океанология "Фритьоф Нансен"

ПОКАНА – Институтът по океанология – БАН кани децата от възрастова група 5 – 7 години да участват в конкурс за детска рисунка на тема „Има ли растения в Черно море ?“.

Проектът FRESHER е финансиран от Eвропейската комисия по Дейностите Мария Склодовска-Кюри на Програма „Хоризонт 2020” по договор за представяне на безвъзмездни средства № 954776

До Директорите
на Детски градини
към Община Варна

П О К А Н А

В рамките на проект FRESHER (Find Research Everywhere, SHare and expERience), посветен на Европейската нощ на учените 2020, Институтът по океанология – БАН кани децата от възрастова група 5-7 години да участват в конкурс за детска рисунка на тема „Има ли растения в Черно море ?“.

Условия на конкурса:

  1. да бъдат излъчени до 5 рисунки от детска градина;
  2. краен срок за изпращане на рисунките до 17 ноември 2020 г.;
  3. всяка рисунка трябва да е придружена с име на автор и име на детска градина;
  4. адрес за изпращане на рисунките: гр. Варна, 9000, ул. Първи май №40, п.к.152, ИО–БАН.

За всички участници, изпратили рисунки за участие в конкурса са предвидени поощрителни награди и индивидуален сертификат за участие. Сертификат за участие в проект FRESHER, дейност „Конкурс за детска рисунка” получава и детската градина, номинирала и изпратила рисунки до ИО-БАН.

Победителите в конкурса (Първо, Второ и Трето място) ще бъдат излъчени в Нощта на събитието – 27.11.2020 г., с локация Институтът по океанология-БАН, гр. Варна, 9000, кв. „Аспарухово”, ул. Първи май №40 и обявени на сайта на ИО-БАН.

Допълнителни условия за участие в конкурса:

Участникът се съгласява рисунките да се използват за рекламни материали на Проект FRESHЕR.
Участникът се съгласява при класирането да бъде обявено името му и името на детската градина, която посещава.
Участникът се съгласява рисунката му да се разпространява сред неограничен кръг от хора.
Авторското право върху рисунките принадлежи на Проект FRESHER.
Участникът и автор на рисунката си запазва всички неотчуждими авторски права.

Министър Попов изпрати благодарствено писмо до БАН за съдействието при изготвянето на методиката за дюните

От името на Министерството на околната среда и водите благодаря на  Българската академия на науките (БАН) за сътрудничеството, подкрепата и съдействието, което ни оказа за

Прочети повече »

Организирана пътуваща постер изложба по проект SEARCH на тема „Аз имоята Детска Градина обичаме, пазим и се грижим за околната среда”

В организираната пътуваща постер изложба по проект SEARCH на тема „Аз и моята Детска Градина обичаме, пазим и се грижим за околната среда” в ИО-БАН

Прочети повече »