Институт по океанология "Фритьоф Нансен"

Международен ден на Черно море – отворени врати в ИО-БАН

Във връзка с Международния ден на Черно море и 150-тата годишнина от основаването на БАН, Институтът по океанология ще отвори врати на 31.10.2019 г. от 10:30 до 15:00 ч. за да запознае посетителите със своята дейност и история, като част от най-голямата научна институция в България.

В заседателната зала на ИО от 10:30 до 11:30 ч. е планирано мултимедийно представяне на научноизследователски филми за морската и подводната експедиционна дейност на института. Изследователската мини подводница ще бъде изложена във вътрешния двор на института от 11:00 до 13:00 ч. Между 13:00 и 15:00 ч. посетителите ще могат да разгледат научноизследователските лаборатории към секция „Биология и екология на морето“ и „Химия на морето“.

Очакваме ви!

Министър Попов изпрати благодарствено писмо до БАН за съдействието при изготвянето на методиката за дюните

От името на Министерството на околната среда и водите благодаря на  Българската академия на науките (БАН) за сътрудничеството, подкрепата и съдействието, което ни оказа за

Прочети повече »

Организирана пътуваща постер изложба по проект SEARCH на тема „Аз имоята Детска Градина обичаме, пазим и се грижим за околната среда”

В организираната пътуваща постер изложба по проект SEARCH на тема „Аз и моята Детска Градина обичаме, пазим и се грижим за околната среда” в ИО-БАН

Прочети повече »