Институт по океанология "Фритьоф Нансен"

Фотоконкурс Black Sea In Winter Photo Contest

ПОКАНА

Институтът по океанология – БАН има удоволствието да покани деца и млади хора от всички възрастови групи, да участват в дейност „Моментна Снимка” – фотографски конкурс за вас и мен по проект  DOORS.  

Фотоконкурсът #BlackSeaInWinter Photo Contest  вече стартира. В него партньорите от проекта призоваваме начинаещи фотографи от всички възрасти и с различни възможности да изпратят своите зимни черноморски снимки – може да са красиви пейзажи или нещо, което подчертава изменението на климата, чрез екстремни метеорологични явления или замърсяване на Черно море с отпадъци. Без значение е с какъв фотоапарат ще направите снимките, единственото, което ние искаме е вашите снимки да разкажат история за морската среда.

Целта на фотоконкурса е в него да участват деца, подрастващи и млади хора от всички възрастови групи, независимо от своята националност и принадлежност, обединени в една идея – улавяне на черноморски зимни моменти през фотообектива. Желанието ни е, да имаме такива уловени моменти от всички краища на Черно море, така че при възможност не само изпращайте снимки, но и популяризирайте фотоконкурсът сред всеки с интерес към фотографията и/или околната среда на Черно море.

Екипът на проекта професионално ще отпечата творбите на участниците и ще представи най-добрите фотографски снимки на различни събития през цялата година. Това ще бъде направено и онлайн.

Възползвайте се от възможността, уменията ви да бъдат признати от международна публика!

            Повече информация за проект DOORS  може да намерите тук.

Организирана пътуваща постер изложба по проект SEARCH на тема „Аз имоята Детска Градина обичаме, пазим и се грижим за околната среда”

В организираната пътуваща постер изложба по проект SEARCH на тема „Аз и моята Детска Градина обичаме, пазим и се грижим за околната среда” в ИО-БАН

Прочети повече »

Инициативата „Акселератор за устойчива синя икономика в Черно море“ — покана за представяне на вашите решения!

    Акселераторът подкрепя устойчиви решения за синя икономика в целия Черноморски регион с цел насърчаване на устойчиви и иновации за кръговата икономика в региона. Програмата

Прочети повече »

ПОКАНА – Институтът по океанология – БАН кани детските градини на територията на Община Варна

Институтът по океанология – БАН кани детските градини на територията на Община Варна да станат част от пътуваща изложба, чиято експозиция ще бъде в различни

Прочети повече »